De reiziger

De reiziger is een mysterieuze, bolvormige paracausale entiteit. In zijn pre-Gouden Age incarnatie was het verantwoordelijk voor het terraformen van het SOL-systeem. In het verleden heeft het talloze intelligente soorten bezocht. Maar het is momenteel niet in actie.

De reiziger is een complexe machine die elektroweak -materie en neutronium gebruikt om een vaste buitenste schaal te vormen. Deze buitenste schaal is de bron van de verlichting van de reizigers. De hoeveelheid geproduceerde energie is gebaseerd op een herhalend patroon.

De reiziger is al miljarden jaren aanwezig tips voor wonen in portugal. Het is een heel oude en extreem krachtige machine -entiteit. Tijdens de grote machine werd het in een gevallen beschaving geplaatst. Maar het vertrok zonder fanfare.

Tijdens de ineenstorting werd het inactief gemaakt. De aanwezigheid ervan werd alleen duidelijker gemaakt toen een buitenaardse vijand de laatste stad vernietigde. In het proces slaagde het er ook in om een paar snuisterijen naar de aarde te sturen.

De reiziger is niet zo actief geweest als het ooit was, maar het heeft nog steeds zijn steentje bijgedragen om de onherbergzame planeten van het SOL-systeem opnieuw te maken. Het heeft de werelden van harmonie en ammoniet bezocht. Het heeft zelfs de voogden geholpen de onstabiele banen van IO en Pluto opnieuw af te stemmen.

Het is niet duidelijk of Traveller in staat is om directe actie te ondernemen. De verdediging van de mensheid is echter een indrukwekkende prestatie in een tijd van crisis. De bewaker is de holdouts in het zonnestelsel blijven beschermen. Ze hebben geconfronteerd met het plannen van Psion Flayers, een herlevende Vex -invasie en een Almachtige Superwapen.