Energiekosten sterk verminderen door middel van energiebeheer

Het biedt ook faciliteiten voor de controle en registratie van elektriciteit, gas, water of andere brandstoffen of energiebronnen. De hieruit verkregen gegevens kunnen worden gebruikt om een trendanalyse te maken voor de voorspelling van het dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse energie zakelijk ten opzichte van andere parameters zoals productie en diensten, enz.

EMS biedt innovatieve toegang op afstand tot belangrijke gegevens over het energieverbruik op verschillende locaties en maakt het mogelijk om het energieverbruik per type apparatuur, opslaglocatie, brandstoftype of tijdstip van de dag te bepalen en biedt mogelijkheden voor energiebesparing.

Installatie en implementatie van energiemonitoring en -analyse

  • Energiebeheersysteem dat leidt tot de IS 50001 als EMS-programma, EMS-uitvoeringsprogramma, intern auditprogramma en team dat de organisatie naar de certificering leidt.
  • Zorg voor training over het energiemanagementsysteem voor senior, midden en junior managers in de organisatie voor het bewustzijn, de implementatie en het programma van interne auditors voor het opbouwen van vaardigheden.
  • EMS brengt een breed scala aan ervaring in het energiemanagementproject in uw voordeel. Onze specialist in software en geavanceerde internettoepassingen zorgt ervoor dat het voor u werkt. Onze hardware ondersteunt een soepele en nauwkeurige gegevensoverdracht. Wij geven de voorkeur aan win-win situaties. EMS verbetert de energie en verbetert de algemene prestaties. Energiebesparing helpt uw ecologische voetafdruk te verkleinen.
  • Faciliteer het beheer van het energiegebruik in het gebouw of de industriële installaties voor benchmarking met specifieke parameters van productie, diensten, oppervlakte of mankracht, enz.
  • Trending en opvolging van het energieverbruik met andere instellingen op meerdere sites, op mobiel of tablet. Automatisch en consistent reageren op gebeurtenissen en alarmen, waardoor stilstand wordt verminderd of vermeden.

Beslissingen nemen

EMS biedt transmissienetbeheerders meer inzicht in transmissie- en subtransmissienetwerken. Met toepassingen voor staatsschatting, belastingstroom, optimale vermogensstroom, rampenanalyse, foutberekening, optimale topologieverandering, prestatie-indices en spanningsstabiliteit, stelt Energy EMS nutsbedrijven in staat de transmissie beter te visualiseren, te bedienen, te optimaliseren en te onderhouden.

De grootste voordelen van een energiesysteem

  • Diepgaande en beproefde kennis van de volledige werking en controle van het nutsbedrijf
  • Geavanceerde toepassingen voor visualisatie, bediening, optimalisatie en onderhoud van transmissie- en subtransmissienetwerken
  • Minimalisering van de opwekkingskosten en de verliezen aan krachtoverbrenging en het elimineren van overbelasting van de lijn.
  • Maakt het voor nutsbedrijven mogelijk om de transmissie- en subtransmissienetwerken zo goed mogelijk te beheren
  • Gebaseerd op de kennis van Energy over geavanceerde stroomtoepassingen