Je internet is niet meer te missen in huis: voor welke soort verbinding ga jij?

Met zo veel internetopties om uit te kiezen, waaronder verschillende prijsklassen voor High-Speed Internet, afhankelijk van de snelheid en de service, laten we de verschillende soorten Breedbandoplossingen uitsplitsen.

De welbekende DSL verbinding

DSL is een technologie die transmissie over de draden van een lokaal telefoonnetwerk mogelijk maakt. DSL kan worden gebruikt op dezelfde lijn als uw telefoondienst. DSL-snelheden kunnen variëren van 128 Kbps tot 3 Mbps en zijn langzamer dan kabelbreedbandtoegang.

Kabel internet

Kabelinternet is een dienst van uw lokale kabeltelevisiebedrijf. Aanbieders zullen normaal gesproken pakketten aanbieden die telefoon, internet en tv bevatten om het voor de consument gemakkelijk te maken om pakketten te bundelen die een korting bieden. Kabelinternettoegang is ook sneller dan een DSL-verbinding en betrouwbaarder.

Satelliet internet mag niet ontbreken

Satelliet internettoegang is meestal uw laatste optie als u een hogesnelheidsverbinding nodig heeft. Meestal bestellen klanten een satelliet als ze in een afgelegen gebied wonen of geen toegang hebben tot DSL- of kabelbreedbanddiensten. Een andere reden voor minder betrouwbaarheid is dat het plotselinge slechte weer uw internetverbinding voor langere tijd kan laten vallen tot het weer opklaart.

De beste manier om de beste internetprovider te vinden voor uw behoeften tegen een goede prijs is om te winkelen. DSL, Satelliet en Kabel Internet Providers concurreren voor uw bedrijf, dus laat ze het verdienen!